VIP ENTERTAINMENT SERVICES

WHERE EVERY CUSTOMER IS A V.I.P. !!

VIP EVENT- & PARTYMANAGEMENT

U gaat een feest organiseren: een bedrijfsfeest of als particulier misschien wel een grote bruiloft, jubileum of verjaardag. Maar u wilt er zelf liefst niet te veel tijd aan besteden en tijdens het feest ook uw aandacht op de aanwezige gasten kunnen richten.

Samen met u maken wij een draaiboek en u bepaalt welke onderdelen van het feest wij moeten regelen. Dus niet alleen de muziekverzorging maar ook bijvoorbeeld artiesten, beveiliging, catering, decor en/of meubilair. Alles is mogelijk. Neem daarom gerust contact met ons op en wij maken een afspraak om alles te bespreken.  Contact opnemen kunt telefonisch (kantooruren: maandag t/m vrijdag tussen 12 en 18 uur, woensdags gesloten) of via het contactformulier op deze website (klik HIER).  

VIP WEDDING SERVICES

U, of iemand in uw omgeving, gaat trouwen? Daarvoor hebben we onze speciale VIP WEDDING SERVICES. Daarbij krijgt u zonder meer een uitgebreider en persoonlijk intakegesprek, korting op de uren dat wij achtergrondmuziek moeten draaien (tijdens buffet, diner en/of receptie) en nog veel meer. Ook is het mogelijk om een van onze professionele partymanagers boeken welke het bruidspaar de hele dag of avond ter beschikking staat en ook adviserend kan optreden. Meer informatie op aanvraag verkrijgbaar.

THE VIP TREATMENT

Veel mensen associëren een V.I.P. met iemand die omgeven is met veel glitter en glamour. Ook u kunt een V.I.P. feest organiseren! Maak dan gebruik van THE VIP TREATMENT pakket. Afhankelijk van uw budget zorgen wij voor een passend decor (en V.I.P. aanverwante artikelen, gadgets en nog veel meer) zodat uw gasten zich een echt V.I.P. voelen. Meer informatie op aanvraag verkrijgbaar.