VIP ENTERTAINMENT SERVICES

WHERE EVERY CUSTOMER IS A V.I.P. !!

Welkom op onze website

U gaat een feest organiseren? Een bedrijfsfeest, bruiloft, buurtfeest, jubileum, kinderfeest, themafeest, verjaardag of wat voor feest dan ook! U bent dus op zoek naar een geschikte discjockey met of zonder apparatuur? Of wenst u ondersteuning met betrekking tot de werkzaamheden rondom uw feest?

Wij zijn al jarenlang gespecialiseerd in het leveren van discjockeys, drive-in shows en Event- & Partymanagement aan particulieren, bedrijven, horeca en evenementen- & organisatiebureaus in binnen- & buitenland. Wij beschikken over een eigen dj-team en onze drive-in shows, allen voorzien van professionele apparatuur, zijn geschikt voor feesten van 50 tot maar liefst 4.000 gasten. Daarnaast hebben wij een breed scala aan licht- & showeffecten, lasershows en nog veel meer. Wij kunnen u daarnaast assisteren met alle andere zaken omtrent uw feest.

Kortom alles voor een geslaagd feest! Bij ons is iedere klant een V.I.P. en krijgt ook dezelfde goede service. Het is tenslotte uw feest en dan zorgen wij er in ieder geval voor dat het muziekgedeelte goed verloopt.   

U gaat u een evenement of festival organiseren? U bent dus op zoek naar  artiesten en/of discjockeys die gespecialiseerd zijn in een of meerdere muziekstijlen? Wij zijn tevens het officiële boekingskantoor voor de artiesten van het label VIPTRACKS RELEASES . Meer weten over deze artiesten & discjockeys? Klik HIER. Wilt u meer weten over dit label? Klik dan HIER.

Zoekt u alleen een discjockey (met of zonder apparatuur)? Klik dan HIER.

Wilt u meer weten over ons Event- & Partymanagement? Klik dan HIER.